نمایش دادن همه 3 نتیجه

چنین گفت زرتشت

۲۰۲,۷۰۲ تومان

چنین گفت زرتشت نام کتابی فلسفی و شاعرانه است که فریدریش نیچه فیلسوف و شاعر آلمانی آن را طی سال‌های ۱۸۸۳ تا ۱۸۸۵ نگاشته‌ است. شخصیت اصلی این رمان فلسفی شخصی به نام زرتشت است که نامش از زرتشت پیامبر گرفته شده‌ است. نیچه در این کتاب عقاید خود را از زبان این شخصیت بیان داشته‌ است. این کتاب که مهمترین اثر نیچه می‌باشد حاوی نظریاتی چون ابر انسان، مرگ خدا و بازگشت جاودانه به کامل‌ترین صورت و مثبت‌ترین معنی خود است.

کتاب روش های تحقیق در علوم رفتاری

۲۸۷,۱۰۰ تومان

کتاب روش های تحقیق در علوم رفتاری از چهار بخش تشکیل شده که بخش اول به بررسی چگونگی صورت‌بندی گزاره‌های تحقیق، بخش دوم به چگونگی گردآوری داده‌ها، بخش سوم به تحلیل داده‌ها، و بخش چهارم به بحث درباره‌ی اطلاع‌رسانی پژوهشی می‌پردازد.

دانشجو باید علاوه بر آشنا شدن با روش علمی، بر دانش و مهارت های مربوط به مراحل تدوین یک طرح تحقیق، نحوه ی اجرا و چگونگی تحلیل داده های حاصل از آن نیز تسلط یابد. این مراحل، به عنوان چارچوب اساسی برای عرضه ی مطالب در این کتاب مد نظر قرار گرفته است. ضمناً به منظور آشنایی بیشتر خواننده ی این کتاب با پیشرفت های به عمل آمده در روش های تحقیق و تحلیل های آماری مرتبط با آن، از پژوهش های معتبر گزارش شده در مجله های علمی بین المللی مثال هایی آورده شده است.

کتاب نظریه ی اجتماعی مدرن

۱۲۹,۱۹۵ تومان

کتاب نظریه ی اجتماعی مدرن به به نظریه ی اجتماعی پس از مارکس، وبر، دورکیم و زیمل می پردازد و تحولات آن را از جنگ دوم جهانی به بعد پی می گیرد.

برای نظریه کافی نیست که بگوید چیزی علت چیزی دیگر است، بلکه باید شرح دهد که این فرایند علی چگونه کار می‌کند. در فصل چهارم که «از ساختار یا کنش به ساختار و کنش» نام دارد، نویسنده نظریات مکتب فرانکفورت و عضو متأخر آن، یورگن هابرماس، را بیان می‌کند و در فصل نهایی و نتیجه‌گیری،‌ بار دیگر به چرایی پرداختن به نظریه برمی‌گردد:‌ اینکه چرا باید به مطالعة نظریه اجتماعی پرداخت و از آن مهم‌تر اینکه چگونه نظریه اجتماعی را می‌توان به‌کار بست. طرح کتاب از جنگ جهانی دوم به بعد، نظریه اجتماعی سه دوره تحولی را از سر گذرانده است: در دوره اول تا دهه ۱۹۶۰، نظریه اجتماعی زیر سلطه کارکردگرایی ساختاری پارسونز قرار داشت اما در ایالات متحده، «مکتب کنش متقابل نمادین» نیز، به‌رغم آنکه پارسونز آن را در نظریه خود ادغام کرد، همچنان حضور داشت.