نمایش دادن همه 3 نتیجه

راهنمای زندگی فلسفه برای همیشه و در هر شرایطی فلسفه برای زندگی امروز 7

۳۵۱,۹۴۵ تومان

کتاب راهنمای زندگی فلسفه برای همیشه و در هر شرایطی فلسفه برای زندگی امروز 7 ، در واقع یک دایره‌المعارف کوچک فلسفی است و در آن، به شکل مختصر و مفید، دربارهٔ ۱۵۹ مفهوم اساسی زندگی، مدخلی را می‌خوانید که عمیقاً نگاه شما را تحت تأثیر قرار می‌دهد.‌ از مفاهیم چالش‌ برانگیزی نظیر عشق، عدالت، وطن، ایمان، مرگ، اُتانازی و مانند این‌ها گرفته تا موضوعات روزمره‌تری مثل دوستیابی، ارتباط جنسی، خواب، سکوت، خودکشی، رنج، تنهایی و…‌‌

نویسندگان تلاش کرده‌اند فلسفه را که کمتر به عنوان راه حل عملی مسائل و مشکلات روزانه به کار می‌رود، به صورتی کاربردی و قابل درک برای همه دربیاورند و به شکل حیرت‌ انگیزی موفق شده‌اند. این کتاب برای کسانی که می‌خواهند دیدگاهشان را نسبت به مسائل حیاتی زندگی تغییر دهند بسیار مناسب است.

کتاب نظریه جامعه شناسی در دوران معاصر

۷۸۰,۶۱۵ تومان

کتاب نظریه جامعه شناسی در دوران معاصر جزو شناخته‌ شده ترین و پرفروش‌ترین کتاب‌های جورج ریتزر در جهان به شمار می‌آید که به تاریخ نظریه‌ی جامعه‌شناسی از دوره‌ی قدیم تا معاصر می‌پردازد.

این کتاب در پانزده فصل تدوین شده است. «زمینه‌ی تاریخی نظریه‌ی جامعه‌شناسی: نخستین سال‌ها»، «زمینه‌ی تاریخی نظریه‌ی جامعه‌شناسی در سال‌های بعد»، «کارکردگرایی ساختاری، نوکارکرد گرایی و نظریه‌ی کشمکش»، «انواع نظریه‌های جامعه‌شناختی نومارکسیستی»، «نظریه‌ی کنش متقابل نمادین»، «جامعه‌شناسی پدیده‌ شناختی و روش‌شناسی مردم نگارانه»، «نظریه‌ی تبادل و جامعه‌شناسی رفتاری»، «نظریه ی فمینیستی معاصر»، «تحولات اخیر در نظریه‌ی جامعه‌شناسی»، «پیدایش یک مساله اصلی در نظریه‌ی جامعه‌شناسی معاصر»، «فرانظریه و یک طرح فرانظری برای تحلیل نظریه‌ی جامعه‌شناسی»، «تلفیق عاملیت و ساختار»، «نظریه‌های معاصر درباره‌ی نوگرایی و مابعد نوگرایی»، «نظریه‌ی جهانی شدن»، و «تحولات پیشگام در نظریه معاصر» عنوان فصل‌های کتاب است.

کتاب هستی و زمان

۵۷۲,۲۲۰ تومان

کتاب هستی و زمان مهم‌ترین اثر مارتین هایدگر و به تعبیر بسیاری مهم‌ترین کتاب فلسفی قرن بیستم است.عموم فیلسوفان جهان پس از انتشار این کتاب در غرب، تحت تاثیر آن قرار گرفتند.مقدمه این کتاب «شرح پرسش از معنای هستی» نام دارد که به دو فصل تقسیم می‌شود: «ضرورت، ساخت و تقدم پرسش از هستی» و «وظیفه دوگانه در پردازش پرسش هستی، روش پژوهش و طرح کلی آن». فلسفه‌ای که دغدغه‌اش اقتضائات زندگی ملموس بشری است نه انتزاعات عقلی محض. همه تأملات هستی‌ شناختی هایدگر در نقد سنت فلسفی غرب، از یونان پس از سقراط تا عصر مدرن، با این هدف است که آن شالوده متافیزیکی غلطی را که بنای هستی و زندگی بر روی آن استوار بوده متلاشی كند و این بنا را بر مبنای شالوده‌ ای، که خود مدعی بود از زمان افلاطون تا نیچه مورد غفلت واقع شده، از نو استوار سازد.