نمایش دادن همه 7 نتیجه

کتاب ادبیات کودک در ایران درسنامه دانشگاهی

۱۷۲,۸۵۴ تومان

کتاب ادبیات کودک در ایران درس‌نامه‌‌ای دانشگاهی است که اکثر سرفصل‌‌های وزارت علوم را برای دو واحد درس «ادبیات کودک» در مقطع کارشناسی پوشش می‌‌دهد.

اولین اصل بنیادین در ساختار ادبیات کودک و نوجوان، تبدیل زبان عادی به زبان ادبی است. مجموعا در فرایند تبدیل زبان عادی به ادبی یا آفرینش ادبیات و در نهایت، خلق ادبیات کودک و نوجوان، از روش‌هایی بهره می‌گیرند که مهم‌ترین آنها عبارت‌ است از: آهنگین کردن کلام؛ تصویری کردن کلام و آشنایی‌زدایی.

کتاب اصول و مفاهیم اساسی برنامه ریزی درسی

۲۱۷,۰۰۰ تومان

مباحث کتاب اصول و مفاهیم اساسی برنامه ریزی درسی فتحی

  1. مفهوم و حدود برنامه درسی
  2. سطوح و انواع برنامه درسی
  3. نظریه های برنامه درسی
  4. الگوهای برنامه ریزی درسی
  5. طراحی برنامه درسی
  6. نیاز سنجی و تدوین هدف در برنامه ریزی درسی
  7. انتخاب محتوا
  8. انتخاب فعالیت های یادگیری
  9. روش تدریس
  10. اجرای برنامه درسی
  11. ارزشیابی برنامه درسی
  12. طراحی و تدوین کتاب درسی
  13. تحلیل محتوی

کتاب افسانه کارآفرینی

۲۰۶,۱۶۷ تومان

مایکل گربر نویسنده ی کتاب افسانه کارآفرینی، رشد و پیشرفت یک کسب و کار را مانند رشد و نمو انسان درنظر گرفته است و برای آنها سه مرحله کودکی، نوجوانی(توسعه) و بلوغ را معرفی کرده است. او معتقد است در هر یک از این مراحل باید از استراتژی‌های معینی بهره گرفت تا شرکت به مرحله‌ی بعدی خود برسد. هم‌چنین او سه جنبه‌ی شخصیتی کسب و کارها را مورد بررسی قرار داده است و آنها را با سه شخصیت مدیر، متخصص و کارآفرین معرفی می‌کند و روحیات و وظایف هریک را توضیح می‌دهد.

کارآفرین، رویاپرداز درونی شما است. کارآفرین با داشتن رویاهای بزرگ برای گسترش شرکت، در آینده زندگی می‌کند. در این نقش، صاحب کسب‌و‌کار، مرتبا مرزهای کار خود را گسترش می‌دهد اما از جزئیات کارهای اجرایی متنفر است.

مدیر در گذشته زندگی می‌کند و اهداف تعیین‌ شده و محقق شده در سال گذشته را به‌خوبی می‌شناسد. مدیر، منابع لازم را تهیه کرده، محل کار را سازمان‌دهی می‌کند و درباره موارد و جزئیات اساسی دستوراتی صادر می‌کند.

متخصص کار را انجام داده و کالاها و خدمات را تولید می‌کند. متخصص کارهایی را انجام می‌دهد که کارآفرین مشخص کرده و مدیر موافقت کرده است. متخصص درونی شما در لحظه زندگی می‌کند.

کتاب روان شناسی احساس و ادراک

۱۵۲,۴۶۰ تومان

کتاب روان شناسی احساس و ادراک برای گرایش های مختلف رشته ی روانشناسی تهیه شده است.سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم‌ انسانی دانشگاه‌ها با نام اختصاری سمت، سازمانی دولتی پژوهشی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران است که از سال 1363 افتتاح شده و به نوشتن و انتشار کتاب‌های دانشگاهی می‌پردازد.

کتاب قدرت عادت

۱۷۷,۴۵۷ تومان

نویسنده در کتاب قدرت عادت ( چرایی کارهایی که در زندگی و کسب و کار انجام می دهیم ) به بررسی سوالات اخلاقی درباره ی مسائل مشکل آفرین می پردازد، سوالاتی از این قبیل که اگر قاتلی در بریتانیا به طرز متقاعد کننده ای اثبات کند عاداتش او را به قتل واداشته اند آیا آزاد خواهد شد؟ هر یک از فصل ها حول محور این مبحث مهم و اساسی شکل می گیرد؛ چناچه بتوانیم چگونگی عملکرد عادات را دریابیم، آیا می توانیم آن ها را تغییر دهیم؟ این کتاب بر گرفته از صدها مطالعه ی علمی و مصاحبه با بیش از سیصد دانشمند، مدیر و تحقیقات انجام شده در چندین شرکت است.

کتاب قدرت عادت برای اولین بار در سال 2012 منتشر شد و برای مدت طولانی در لیست پرفروش ترین های روزنامه نیویورک تایمز بود.‏ و از طرفی در لیست تاثیرگذارترین کتاب ها برای مدیران از طرف دانشگاه هاروارد قرار گرفت.‏ این کتاب راه و مسیری تازه را برای رسیدن به موفقیت، هم در زندگی شخصی و هم در کار، به ما معرفی می‌کند.

کتاب مکاتب فلسفی و آراء تربیتی

۱۵۳,۴۵۰ تومان

کتاب مکاتب فلسفی و آراء تربیتی نوشته جرالد ال. گوتک با ترجمه دکتر محمدجعفر پاک ‌سرشت، توسط انتشارات سمت به چاپ رسیده است.

این کتاب منبع اصلی برای دانشجویان رشته علوم تربیتی در مقطع کارشناسی ارشد است.کتاب مکاتب فلسفی و آراء تربیتی داری 21 فصل است و از نظر محتوا به سه بخش عمده قابل تقسیم است. بخش نخست که شامل اصول دوم تا هشتم می شود، آراء دیدگاههای تربیتی بر گرفته است فلسفه های رسمی مانند ایدئالیسم، رئالیسم و پراگماتیسم را مورد بحث قرار می دهید؛ بخش دوم که فصول نهم تا پانزدهم را در بر می گیرد، رابطه ایدئولوژی را با آموزش پرورش توضیح می دهد و دیدگاهها و آموزه های تربیتی ایدئولوژیهای مختلف همچون ملی گرایی، آرمان شهر گرایی و غیره را بررسی می کند. سر انجام ، شش فصل پایانی کتاب درباره نظریه های تربیتی به بحث می پردازد.

کتاب نظریه ی اجتماعی مدرن

۱۲۹,۱۹۵ تومان

کتاب نظریه ی اجتماعی مدرن به به نظریه ی اجتماعی پس از مارکس، وبر، دورکیم و زیمل می پردازد و تحولات آن را از جنگ دوم جهانی به بعد پی می گیرد.

برای نظریه کافی نیست که بگوید چیزی علت چیزی دیگر است، بلکه باید شرح دهد که این فرایند علی چگونه کار می‌کند. در فصل چهارم که «از ساختار یا کنش به ساختار و کنش» نام دارد، نویسنده نظریات مکتب فرانکفورت و عضو متأخر آن، یورگن هابرماس، را بیان می‌کند و در فصل نهایی و نتیجه‌گیری،‌ بار دیگر به چرایی پرداختن به نظریه برمی‌گردد:‌ اینکه چرا باید به مطالعة نظریه اجتماعی پرداخت و از آن مهم‌تر اینکه چگونه نظریه اجتماعی را می‌توان به‌کار بست. طرح کتاب از جنگ جهانی دوم به بعد، نظریه اجتماعی سه دوره تحولی را از سر گذرانده است: در دوره اول تا دهه ۱۹۶۰، نظریه اجتماعی زیر سلطه کارکردگرایی ساختاری پارسونز قرار داشت اما در ایالات متحده، «مکتب کنش متقابل نمادین» نیز، به‌رغم آنکه پارسونز آن را در نظریه خود ادغام کرد، همچنان حضور داشت.